Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: піднімати відставку уряду через 4 місяці роботи - нелогічно

П'ятниця, 19 квітня 2013, 18:01

Прем'єр Микола Азаров назвав нелогічним те, що опозиція підняла питання про відставку Кабміну через 4 місяці після його призначення.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання читачів своїй Facebook-сторінки.

"Треба сказати, що ініціатори забули, що всього 4 місяці тому Верховна Рада затвердила прем'єр-міністра і був сформований новий склад уряду. Таким чином, вони всього через 4 місяці після формування уряду пропонували відправити його у відставку. Важко говорити про логіку", - зазначив Азаров.

"З іншого боку, здавалося б, поле Верховної Ради - це те місце, де можна фундаментально обговорити проблеми розвитку країни, подискутувати про основні структурні реформи", - зауважив він.

"Однак всі виступи опозиційних депутатів звелися до банального повторення всього того, що вони говорять на своїх мітингах і що зовсім не відповідає рівню розгляду державних питань", - додав прем'єр.

"Мені довелося сказати, що, на жаль, продовжується використання таких неприйнятних для цивілізованої дискусії прийомів як брехня, демагогія, популізм, образи, безпідставні звинувачення", - вважає Азаров.

"Словом, опозиція в черговие продемонструвала вкрай низький рівень професійної дискусії", - сказав він.

Азаров також подякував усім, хто підтримав уряд під час розгляду питання його відставки у Верховній Раді.

Як відомо, 19 квітня Верховна Рада не змогла висловити недовіру Кабміну і відправити його у відставку. За відповідну постанову опозиції проголосувало лише 190 депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування