ЯНУКОВИЧ ПІДПИСАВ ДЕЯКІ "ВИЇЗНІ" ЗАКОНИ

П'ятниця, 19 квітня 2013, 18:22

Президент Віктор Янукович підписав деякі закони, ухвалені на виїзному засіданні Верховної Ради 4 квітня.

Про йдеться на сайті глави держави.

Зокрема, Янукович затвердив закони: №163-VII "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо визначення деяких доходів бюджету", №164-VII "Про внесення змін до додатка №3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" та №181-VII "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік".

Також президент підписав ухвалений 2 квітня закон №159-VII "Про приєднання України до Протоколу проти незаконного виготовлення та обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї, який доповнює Конвенцію Організації Об’єднаних Націй проти транснаціональної організованої злочинності".

Як відомо, 12 квітня Вищий адмінсуд визнав правочинним "виїзне" засідання Ради 4 квітня.

Ці закони були прийняті на "виїзному засіданні" 4 квітня, коли депутати від більшості на Банковій 6-8 на зборах оголосили про засідання Верховної Ради. Спікер Володимир Рибак при цьому оголосив, що на засіданні присутні 244 депутати.

Представників опозиції, журналістів та частину лічильної комісії від опозиції на засідання також не пустили.

Апарат Верховної Ради кілька разів відмовлявся надати списки реєстрації депутатів з "живими" підписами, які брали участь у засіданні. Також встановити, хто саме і як голосував за ці закони, неможливо.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...