У Кличка обіцяють відповісти на "зрілість" Арбузова справами

Понеділок, 22 квітня 2013, 15:47

В "Ударі" здивовані висловлюваннями віце-прем’єра Сергія Арбузова про політичну зрілість лідера партії Віталія Кличко. 

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії.

Як відомо, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов вважає відсутність лідера УДАРу Віталія Кличка у сесійній залі під час голосування за відставку уряду свідченням його політичної зрілості.

"Все одно рано чи пізно недолугий уряд Азарова - Арбузова буде відправлений у відставку, зокрема, і за "діяльність" віце-прем’єра Сергія Арбузова", - уточнили в політсилі.

"Всім відомо, що саме Арбузов вибудував та координує паралельну з системою держфінансів систему корупційних грошових потоків і відмивання з Держбюджету сотень мільйонів коштів в інтересах "сім’ї", - зазначають в партії.

"Сьогодні в Україні корупційним податком обкладено кожен бізнес, тендерні кошти розподілені виключно в інтересах "своїх" - близьких, рідних та друзів", - наголошують в "Ударі".

"Крім того, про чию політичну зрілість чи незрілість може говорити пан Арбузов, який, працюючи в уряді, протежує, зокрема, великого "бізнесмена" Сергія Курченка?", - вказують в прес-службі.

В "Ударі" зазначають, що "діяльність Арбузова, Курченка та їх соратників повинна стати предметом розслідування правоохоронними органами".

"Зокрема, щодо причетності до відмивання коштів з усіх "податкових ям", розкрадання ПДВ, контрабанди нафтопродуктів, знищення нафтопереробної галузі України. Також слід з’ясувати за які гроші "молода команда", про яку ще вчора в країні не чули, сьогодні скуповує спортивні команди та медіа-активи", - наголошують в партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News