Газета "Вести" стане незбитковою за чотири роки - Гужва

Вівторок, 23 квітня 2013, 15:09

Нова щоденна газета "Вести", яку запускає колишній головний редактор "Сегодня" Ігор Гужва, буде переважно безкоштовною і вийде в травні поточного року.

Про це Гужва повідомив в інтерв'ю "Телекритиці".

За словами Гужви, газета виходитиме російською мовою п'ять разів на тиждень накладом в кількасот тисяч примірників і буде переважно безкоштовною. Формат газети - 16 шпальт формату А3.

"Платно ми будемо поширюватися по всій Україні, а безкоштовні випуски виходитимуть в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Харкові та у Криму", - сказав Гужва.

Безкоштовно "Вести" поширюватимуться біля метро, в кафе, ресторанах, на основних транспортних розв'язках, на зупинках громадського транспорту, в бізнес-центрах.

Як вважає Гужва, "видання "Вести" є багатотиражкою пристойної якості, створеної для масової аудиторії".

"За самим оптимістичним сценарієм, проект вийде на самоокупність через чотири роки", - коментує свої плани керівник видання.

Як відомо, раніше Гужва заявляв про те, що його новий проект розвиватиметься "на позикові кошти".

За останній рік в Україні були закриті такі видання як "Газета киевская", "Известия в Украине", "Статус", "Экономические известия" і т.д.

8 грудня 2011 року колектив видання "Сегодня" на чолі з Ігорем Гужвою звинуватив гендиректора Олену Громницьку у здійсненні цензури і відмовився працювати під її керівництвом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News