Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нове керівництво ТВі передасть канал владі "на тарілочці" – Кагаловський

Середа, 24 квітня 2013, 21:33

Нове керівництво каналу ТВі може розпочати співпрацю з владою.

Таку думку висловив бізнесмен Костянтин Кагаловський, який фінансує канал, в інтерв'ю журналісту телеканалу СТБ Олексію Сімакову, яке оприлюднене на "Телекритиці".

"Вони зараз по-тихому, здійснивши підроблення, побіжать до різних груп у владі чи біля влади. Побіжать до тих, хто зацікавлений в силу своїх політичних уподобань, щоб незалежного каналу в Україні не було", - сказав він.

"Таких людей, як ви здогадуєтеся, принаймні, більше одного, і в тому числі з грошима. А іноді можна і краденими грошима заплатити", - додав Кагаловський.

"Коротше кажучи, підуть продаватися на одну вулицю, на іншу. Доброго дня, ось вам на тарілочці з блакитною облямівкою ТВі - візьміть і робіть, що хочете", - заявив він.

На думку бізнесмена, той, хто купить канал, "може його або відразу закрити, але це не витончено", а може перепрофілювати в дитячий або музичний.

"Швидше за все, вони спробують спустити на гальма, потихеньку журналістів звільняючи... але насправді це означає, що канал буде знищений як єдиний незалежний канал, який в Україні єдиний", - підкреслив Кагаловський.

"Вчора я був трохи оптимістичний, і я думав, що протягом 24-х годин я цю проблему вирішу. Ну що ж... У нас, у слов'ян, рідко виходить в той термін, в який плануєш. Мені знадобиться трохи більше часу", - додав він, - "Але я вас запевняю: ця проблема буде вирішена. Шахраї будуть викинуті з каналу під зад коліном!".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...