Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін підтвердив, що отримував листи від Березовського

Четвер, 25 квітня 2013, 12:10

Президент Росії Володимир Путін підтвердив, що він отримував від Бориса Березовського два листи напередодні його смерті.

Про це він повідомив під час прямої лінії президента Росії.

"Мені перший лист передав один з його партнерів по бізнесу ..., а другий передав зовсім недавно теж його партнер по бізнесу", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чому ці листи не були опубліковані, він сказав: "Розумієте, вони ж носять досить особистий характер, хоча у мене з ним ніколи не було близьких відносин".

"У мене були колеги, які мене просили його помилувати ... але все ж я вдячний Богу, що він мене від цього уберіг", - сказав Путін.

Він повідомив, що не відповів ні на один з листів.

"Справа в тому, що він просив мене дати йому можливість повернутися до Росії ...", - сказав він, додавши, що для процедури помилування потрібно пройти багато юридичних процедур.

Як відомо, 23 березня Пєсков повідомив, що Березовський написав Путіну листа, у якому вибачився за зроблені помилки й попросив дозволу повернутися на батьківщину.

Пізніше прес-секретар президента відзначив, що сумнівається в тому, що цей лист може бути оприлюднений, оскільки "лист був адресований Путіну, особисто".

Ввечері 23 березня стало відомо про те, що Березовський помер у своєму будинку в Аскоті (графство Беркшир). Працівник з обслуговуючого персоналу бізнесмена виявив його тіло на підлозі ванної кімнати, замкненої зсередини.

Скотланд-Ярд опублікував офіційні результати розтину тіла Березовського. Згідно з ними, фахівці не виявили ознак насильницької смерті, усе вказує на те, що бізнесмен повісився.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування