Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Альтман: "Я не Білл Гейтс, але гроші у мене є"

Четвер, 25 квітня 2013, 15:39

Новий власник TVi Олександр Альтман заявляє, що буде інвестувати як свої, так і позичені кошти в розвиток каналу.

Про це він сказав на прес-конференції в четвер.

"Джерело коштів - особисті гроші, залучені. І те, і інше. Ви знаєте, що Кагаловський всі залучені гроші використовував? (У моєму випадку) це буде залежати від економічної доцільності", - сказав він.

На питання, де він заробив особисті кошти, Альтман відповів: "У різних бізнесах".

При цьому він уникнув відповіді, де саме він заробив гроші: "Ви ж не фінансова поліція", - сказав він.

"Я вам повинен перераховувати свою трудову біографію? Я не Білл Гейтс. Я вважаю, що хвалитися можна своїм науковим ступенем. Я захищав дисертацію з прикладної математики. А про свої гроші дозвольте мені самому турбуватися. Гроші у мене є. Крапка", - додав Альтман.

При цьому він заявив, що планує розвивати канал і навіть повернути каналу відібрані радіочастоти і повернути його в кабельні мережі.

"Я не професіонал і в технічні подробиці вдаватися не буду, я можу оцінити ситуацію політично. Я вважаю, що зараз дуже хороший час інвестувати в канал, тому що це єдине незалежне джерело інформації в Україні... Є великий шанс, що частоти повернуть", - сказав Альтман.

"Ви ж знаєте, що конфлікт з радіочастотами далеко не політичний, він фінансовий. Це була просто бізнес-конкуренція між добре відомими вами людьми. Потім вона переросла в політичну площину. Так от, цих людей, як вам відомо, в Україні сьогодні немає, або вони не при владі. Тому я думаю, що зараз буде простіше повернути частоти", - додав він.

На питання, що буде з вимогами, висунутими колективом каналу, Альтман відповів:

"Їх треба розглядати і нормально працювати. Звичайно, потрібно зробити якусь угоду в майбутньому. Це нормально. Я особисто ще не встиг ні з ким вести переговори на цю тему. Ці вимоги з'явилися вчора ввечері, я про це дізнався з виступу Мустафи" .

На питання, на якій підставі він залучає до управління каналом Миколу Княжицького, Альтамн відповів: "Я не залучаю Миколу Княжицького, він не має ніякого відношення до управління каналом, і не буде мати. Але якщо його творча думка буде цікава керівництву каналу, воно буде з ним консультуватися".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування