Яценюк обіцяє покарати тих, хто не підтримав "недовіру" Азарова

П'ятниця, 26 квітня 2013, 13:25

Питання голосування депутатів від "Батьківщини" за недовіру уряду розглядатиметься на засіданні фракції.

Про це повідомив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк журналістам увечері в четвер у Черкасах, повідомляє його прес-служба.

Відповідаючи на запитання журналіста, він зазначив, що фракція "Батьківщина" на 100% проголосувала за відставку Кабінету Міністрів: "Усі 88 депутатів, які знаходились в парламентській залі, проголосували".

Яценюк також наголосив, що усі 95 депутатів фракції "підписали резолюцію недовіри Кабінету Міністрів".

"Якщо хтось по об’єктивним причинам не проголосував - це одна ситуація. Якщо таких причин не було - ми розглянемо це на фракції", - підкреслив він.

"Фракція "Батьківщина" - єдина", - додав Яценюк.

Як відомо, Верховна Рада 19 квітня не підтримала резолюцію недовіри Кабінету Міністрів. За резолюцію недовіри проголосували всього 190 народних депутатів.

У залі були відсутні, зокрема, депутати фракції "Батьківщина" Микола Мартиненко, Андрій Павелко, Леонід Сергієнко, Андрій Шевченко, Віталій Данилов, Денис Дзендзерський, Сергій Фаермак.

Не були присутні в залі під час голосування також семеро депутатів фракції "УДАР": Віталій Кличко, Едуард Гурвіц, Микола Паламарчук, Юрій Савчук, Ярослав Дубневич, Віктор Пинзеник, Павло Рябікін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування