Холдинг Януковича-молодшого розкрив прибуток за 2012 рік

Понеділок, 29 квітня 2013, 10:53

Одне з приватних акціонерних товариств, які входять до складу групи "МАКО" Олександра Януковича, у 2012 році отримало прибуток у сумі 197 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "МАКО".

Згідно з даними, ПрАТ "МАКО Холдинг" отримало прибуток у сумі 197 млн ​​гривень, який був сформований в основному за рахунок дивідендів, отриманих від дочірніх компаній.

ПрАТ "КБК" та ПрАТ "Едельвейс" зазнали збитків у розмірі 7,9 млн гривень і 0,5 млн гривень відповідно, в основному зумовлені збитками підприємств, в яких їм належать корпоративні права.

ПрАТ "Марінсервіс" понесло невеликий збиток в сумі 0,1 млн гривень, що пояснюється незначним перевищенням поточних операційних витрат компанії над її доходами.

"Необхідно відзначити, що фінансові показники цих компаній не відображають результати роботи Групи МАКО в цілому, не враховують результати роботи інших компаній Групи, і розраховані згідно з вимогами ПСБО, які в багатьох аспектах можуть відрізнятися від вимог міжнародних стандартів обліку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Янукович є власником групи "МАКО", що об'єднує "МАКО Холдинг" (Донецьк), банк ПАТ "ВБР", а також більше 10 підприємств в Україні, Голландії та Швейцарії.

"МАКО Холдинг" працює на ринку України з 2006 року і займається інвестиціями в будівництво.

Як відомо, сумарні активи холдингу "МАКО", очолюваного Януковичем, складають 1,7 млрд гривень.

Раніше прес-служба МАКО повідомляла, що в 2010-2011 роках Олександр Янукович сплатив як фізична особа близько 17 мільйонів гривень до державного бюджету як податок з доходів фізичних осіб.

За даними журналу Корреспондент, вартість активів сина Януковича, включаючи холдинг МАКО перевищує 100 мільйонів доларів.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...