З відчуженням ТВі розбиратимуться українська міліція і поліція Кіпру

Вівторок, 30 квітня 2013, 13:50

Засновник компанії "Вілкокс" Нікія Ортодоксія подала заяви до правоохоронних органів України та Кіпру, в яких просить притягти до кримінальної відповідальності осіб, винних у незаконному відчуженні ТВі.

Відповідні документи поширила колишній прес-секретар ТВі Лана Самохвалова.

Зокрема, Нікія подала заяву до Голосіївського райвідділу міліції "Про вчинення кримінального порушення".

Вона просить внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення злочинів, передбачених статтями 190, 191, 358 Кримінального Кодексу України щодо підроблення довіреності компанії "Вілкокс Венчерз ЛТД", на підставі якої була вчинена розтрата належної компанії "Вілкокс Венчерз ЛТД" майна – частки статутного капіталу ТОВ "Медіа інфо".

Також Нікія просить "невідкладно почати розслідування у формі досудового слідства… та притягнути громадянина США Олександра Альтмана та інших осіб до кримінальної, передбаченої Кримінальним Кодексом України".

Аналогічний позов подано в поліцію на Кіпрі.

Нікія повідомляє, що станом на 18 квітня Вілкокс був власником 99% телеканалу ТВі через компанію "Медіа інфо".

"23 квітня 2013 року було виявлено, що належна кампанії Вілкокс частка в ТОВ "Медіа Інфо" була незаконним способом відчужена на користь кампанії Балмор Лімітед. Даним заявляю, що компанія Вілкокс нікому не давала дозволу на продаж частки в ТОВ "Медіа Інфо", - йдеться в заяві.

Нікія додала, що впродовж останніх трьох років компанія Вілкокс видавала довіреності для представництва її інтересів лише трьом особам – юристам ТОВ Юрімекс.

"Кожен із вказаних осіб надала компанії Вілкокс пояснення, що жодних документів щодо відчуження належної компанії Вілкокс частки в статутному капіталі ТОВ Медіа інфо не підписували і жодних переговорів з цього приводу не вели", - продовжила Нікія.

Вона також заявляє, що "компанія Вілкокс ніколи не видавала довіреностей на ім’я Олександра Альтмана" та зазначає, що довіреність, на підставі якої Альтман представляв інтереси компанії Вілкокс під час продажу частки статутного капіталу ТОВ "Медіа інфо" є сфальсифікованою.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...