Яценюк каже, що йде атака, депутатів перетягують тиском

П'ятниця, 5 квітня 2013, 12:50

Лідер фракції "Батьківщина" заявив, що депутатів з його фракції виводять методом тиску

Про це він повідомив на брифінгу у Верховній Раді.

"Йде атака на найбільшу опозиційну фракцію. Організатором цієї атаки є персонально президент Янукович. Виконавцем – секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв", - сказав він.

"Ми чудово усвідомлюємо, що вони хочуть знищити найбільшу опозиційну фракцію і розколоти її", - наголосив Яценюк.

"За будь-яких обставин, хто б і як не потрапляв до списку, відповідальність за формування списку лежить, в першу чергу, на лідері списку, це на мені", - додав він.

"Щодо санкцій (щодо депутатів, які вийшли з "Батьківщини") – ми внесли до парламенту закон про відкликання народного депутата України", - зазначив Яценюк.

"І Партія регіонів блокує прийняття цього закону, який би дав можливість позбавляти мандатів тих депутатів, які зраджують своїх виборців, які не просто зраджують, які продаються, як політичні проститутки", - додав він.

"У них є неймовірний ресурс, розпочали вони з найбільшої опозиційної фракції. Задіяний ресурс Генеральної прокуратури, Служби безпеки, податкової адміністрації, і мільйонів доларів. Тиснуть на депутатів, на членів їхніх сімей та родин. Завдання Януковича – розколоти і знищити найбільшу опозиційну фракцію", - заявив лідер "Батьківщини".

Як відомо, 4 квітня народні депутати Канівець Олег, Немілостивий Віталій, Стаднійчук Роман і Скосар Ігор вийшли зі складу депутатської фракції ВО "Батьківщина".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...