Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів продовжує атаки на Яценюка руками "тушок"

Вівторок, 9 квітня 2013, 13:33

Депутат-"тушка" Віталій Немілостівий пропонує лідеру опозиції Арсенію Яценюку скласти мандат

Про це Немілостівий, який на одному з ефірів публічно писав заяву про складання мандату, написав у листі, розміщеному на його сторінці у Facebook.

"Арсенію Петровичу, я свій крок зробив! Зробіть будь ласка, і Ви свій – подайте заяву щодо дострокового припинення повноважень народного депутата України, нехай їх розглянуть у пакеті, або кожну окремо, мені байдуже як, дайте можливість нашим колегам прийняти відповідні рішення", - написав він.

Крім того, на початку Немилостивий цитував французькою слова з повісті Антуана де Сент-Екзюпері "Маленький принц". Однак його французькі цитати були написані з помилками.

Насправді французький текст мав виглядати так:  "Tu deviens responsable pour toujours de ce que tu as apprivoisé".

Выдкритий лист Немылостивого
Відкритий лист Немілостівого

Як відомо, останнім часом влада намагається руками "тушок" в тому числі дестабілізувати опозицію та дискредитувати одного з її лідерів Арсенія Яценюка.

Немілостівий потрапив до парламенту за списками Батьківщини. Однак 4 квітня, коли відбувалося "виїзне засідання" Партії Регіонів та Компартії, яке Рибак оголосив засіданням ВР, Немілостівий написав заяву про вихід з фракції та прибув до "розкольників".

Коли Батьківщина продемонструвала його клятву з підписом, де він обіцяв скласти мандат в разі перетворення в "тушку", він заявив, що напише заяву про дострокове припинення повноважень але разом з Яценюком.

Пізніше він привселюдно написав заяву про складання депутатських повноважень. Однак за це рішення ще має проголосувати Верховна Рада, якій може не вистачити голосів, і більшість в якій мають Партія регіонів і Компартія.

Крім того, інша "тушка" Андрій Табалов заявляв, що готовий повернутися у "Батьківщину" в тому випадку, якщо Яценюк складе повноваження лідера фракції.

Минулого четверга також було оприлюднено фальшивий меморандум від імені іншого депутата, якій оголосив про вихід з опозиції, Олега Канівця. В фальшивому документі також містилася критика і намагання дискредитувати Яценюка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування