Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов розповів, як російські політики розхитують стабільність у Криму

Четвер, 16 травня 2013, 14:44

Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов заявив, що російські політики весь час намагаються розхитати стабільність Криму.

Про це він заявив в інтерв'ю УНІАН.

Так, говорячи про особливості та переваги особливого статусу Криму, Могильов зазначив: "Крим - це частина України. І ми аж ніяк себе від України не відділяємо".

"Так, російські політики весь час намагаються розхитати нашу стабільність. Але всякі сепаратистські віяння кримчани не підтримують. І я не бачу ніяких передумов відділення", - запевнив прем'єр.

Також Могильов підкреслив, що в Криму діє спеціальний закон про Раду міністрів, який дозволяє ряд питань вирішувати на регіональному рівні.

"Це плюс нашої автономії. Багато моментів у взаєминах центральних органів влади та регіональних, звичайно, необхідно ще врегулювати .... Та адмінреформа, яка зараз проводиться, веде до того, щоб зробити більш ефективною і працездатною систему управління, так як залишки радянської системи управління в сучасних умовах не зовсім життєздатні ", - зазначив Могильов.

Нагадаємо, у 2012 році в Криму було створено робочу групу з представників Ради міністрів, Верховної Ради автономії та профільних фахівців з метою розробки пропозицій щодо зміни Конституції України в частині розширення повноважень автономії.

Могильов заявив, що це дозволить більш ефективно реалізувати наявний у регіону потужний економічний потенціал, а директор Національного інституту стратегічних досліджень при президенті Андрій Єрмолаєв висловив думку, що дана ініціатива "не може спричинити за собою сепаратизм або відділення Криму".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування