Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-мер Одеси: Щербань казав, що його "замовив" Лазаренко

П'ятниця, 17 травня 2013, 21:40

Депутат фракції "Удар", колишній мер Одеси Едуард Гурвіц заявив, що за два дні до своєї смерті депутат Євген Щербань сказав, що його "замовив" Павло Лазаренко.

Про це Гурвіц заявив в ефірі програми "Шустер Live".

За його словами, він був запрошений на срібне весілля російського співака Йосипа Кобзона, 1 листопада 1996 року, де також був присутній Щербань.

"Через 2 години, коли святкування було в розпалі, повз мене проходив Щербань зі своїм сином. Зупинився і ми почали говорити…Ми довго говорили про ситуацію і про те, яка вона гидка в країні і як все важко та сумно. І він сказав, що на його думку, його "замовили" і тому він збирається полетіти в Америку на три місяці і за цей час "розрулити" ситуацію, що склалася", - пригадав Гурвіц.

"Мені потрібно було відлітати, тому, що в суботу у мене був робочий день, і я, проходячи повз нього сказав: "Евген, полетіли до Одеси, у мене літак є, побудете, відпочинете в хорошому місті", - додав екс-мер, зазначивши, що Щербань вирішив залишитися в Москві.

На уточнення, чи сказав народний депутат, хто його замовив, Гурвіц заявив: "Він сказав, хто. Він сказав, що на його думку, його замовив Павло Лазаренко".

Як відомо, у середу відбувся допит Петра Кириченка - колишнього помічника екс-прем'єра Павла Лазаренка. Тоді він заявив, що вбивство Щербаня замовили Лазаренко та Тимошенко.

Щербаня вбили 3 листопада 1996 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування