Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свободівці" кажуть, що їх вже почали викликати на допити

Понеділок, 20 травня 2013, 11:27

У неділю міліція почала викликати на допити членів "Свободи" у зв‘язку із сутичками, що виникли у неділю на акції "Вставай, Україно!".

Про це йдеться в заяві партії.

Згідно з повідомленням "Свободи", "вручення повісток супроводжувалося брутальною поведінкою міліціянтів".

Так, до голови Солом’янської райорганізації "Свободи" Ярослава Лисенка невідомі особи прийшли вдень.

"Голосно й брутально лаючись, вони гатили у двері помешкання. Як виявилось пізніше, це були працівники Шевченківського відділку міліції, які у такий зухвалий спосіб намагалися викликати свободівця на допит", - йдеться в повідомленні.

Також на допит викликали члена Політради ВО "Свобода" Юрія Левченка. Йому та свободівцю Сергію Бойку вручили повістки із запрошенням до Шевченківського районного відділку в якості свідків.

Левченко зазначив, що дії міліціянтів "спрямовано не на розкриття злочинів, а на перешкоджання роботі парламентської політичної сили".

Також на допит викликали Руслана Андрійка – помічника народного депутата Богдана Бенюка.

"Почалася чергова хвиля допитів свободівців. Цікаво, чи бритоголових "антифашистів" також так само оперативно"пресують", – прокоментував Андрійко.

Як відомо, 18 травня під час акції "Вставай, Україно!" у Києві близько 50 молодиків спортивної статури напали на учасників акції.

Серед них були помічені члени "Молодих регіонів". Багато людей з обох боків було сильно побито. Нікого з нападників міліція не затримала.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування