Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок вимагає розслідувати прослуховування його телефону

Вівторок, 21 травня 2013, 12:56

Глава фракції "Свобода" Олег Тягнибок вимагає від СБУ і Генпрокуратури розслідувати факт встановлення незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції.

Факт прослуховування було виявлено під час доповіді у Верховній Раді міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка щодо інцидентів під час акції "Вставай, Україно!" у Києві, повідомляє прес-служба "Свободи".

Під час свого виступу керманич МВС заявив, що бронемашину на акцію"провели автомобілі лідерів опозиції", серед яких, за його словами, була і машина Тягнибока.

Міністр зазначив, що керівник фракції націоналістів вийшов зі свого авто на вулиці Михайлівській. Однак Тягнибок зазначив, що залишив авто на розі вулиць Богдана Хмельницького і Пушкінської.

Лідер фракції наголосив, що для нього цілком очевидне походження брехливої інформації, оприлюдненої Захарченком, адже у телефонній розмові з керівником Київської міськорганізації "Свобода", депутатом Андрієм Іллєнком він зазначив, що на акцію прямуватиме з Михайлівської.

"Це означає, що інформацію міністру його підлеглі дають не за фактом, а за результатами незаконно підслуханих розмов. Вимагаємо від очільника Служби безпеки України розслідувати факти встановлення незаконного прослуховування телефонів народних депутатів", - наголосив Тягнибок.

Також керівник фракції націоналістів готує звернення до Генпрокурора щодо незаконного прослуховування телефонів лідерів опозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: