Комітет Ради не затвердив створення комісії про побиття журналістів

Середа, 22 травня 2013, 17:00

Комітет з питань регламенту Верховної Ради не затвердив проект постанови про створення слідчої комісії з розслідування подій 18 травня в Києві.

Про це повідомив перший заступник глави регламентного комітету Валерій Карпунцов (фракція "Удар"), передає "Інтерфакс-Україна".

"Комітет не прийняв рішення", - розповів він.

За його словами, Верховна Рада на засіданні в четвер буде розглядати проект постанови про створення слідчої комісії без рішення комітету.

Карпунцов уточнив, що представники Партії регіонів не захотіли підтримати пропозицію про розподіл 50 на 50 між опозицією і більшістю членства в слідчій комісії і закріплення за опозицією посад голови СК, a його заступника за Партією регіонів.

Депутат повідомив, що опозиція пропонує на посаду глави СК призначити депутата фракції "Батьківщина" Віталія Ярему.

Як відомо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, влаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська у суботу під час мітингів. При цьому міліція не діяла.

Бійку почали знімати кореспондент "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Комерсант" Владислав Содель. Це викликало невдоволення молодчиків, і вони побили журналістів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News