Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сніцарчук каже, що не відмовлялась від охорони

Вівторок, 28 травня 2013, 16:22

Журналістка Ольга Сніцарчук заявляє, що ні вона, ні фотограф Владислав Содель, яких побили підчас мітингу 18 травня, не відмовлялися від охорони.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо охорони. Отже, слідчий справді виніс таку постанову. Нам обидвом справді видали охорону. Відповідний договір про це у нас підписаний, а активований буде за першим нашим зверненням", - заявила журналістка.

"Я не знаю, які мотиви у пана Бурлакова (речника МВС - УП) говорити неправду. І взагалі щось говорити з приводу охорони. Мене і Соделя міліція просила не поширюватися про це. Що ми, власне, і робили б, якби не почали з’являтися повідомлення міліції про нашу відмову", - додала вона.

Пізніше речник МВС Сергій Бурлаков у коментарі "Українській правді" заявив, що він не говорив про те, що Сніцарчук відмовилась від охорони.

"Я лише сказав, щоїй процесуально надано охорону, але вона сказала, що поки що вона їй не треба, а як тільки знадобиться, то вона повідомить", - заявив він.

Як відомо, раніше повідомлялося, що в міліції заявили, що Сніцарчук і Содель відмовилися від охорони.

Група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася.

Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобоалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

У понеділок МВС почало службове розслідування з приводу бездіяльності своїх співробітників під час побиття журналістів 18 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування