Азарову заведуть шкільний щоденник

Середа, 29 травня 2013, 09:21

У партії УДАР оголосили про рішення щодня контролювати діяльність прем'єра Миколи Азарова.

Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на депутата Сергія Капліна.

За його словами, проект буде називатися "Щоденник Азарова".

"Це буде сайт, оформлений як шкільний щоденник. Наші волонтери будуть відзначати там найбільш значимі події в діяльності Миколи Азарова, а громадяни зможуть коментувати й ставити оцінки. Наприкінці місяця вони будуть підсумуватися й виводитися в загальний бал, щоб люди знали, як працював прем'єр. Миколі Азарову також можна буде поставити оцінку за поведінку",— розповів пан Каплін. 

Депутат запевнив, що учасники проекту "не будуть перешкоджати діяльності прем'єра".

Уся інформація про роботу глави уряду буде добуватися із власних і відкритих джерел — публікацій друкованих і інтернет-видань, сайту уряду й сторінки Миколи Азарова на Facebook.

"Презентація щоденника відбудеться наступного тижня. Це пробний крок, далі ми постараємося, щоб такі щоденники з'явилися в кожного чиновника, мера й народного депутата",— відзначив пан Каплін. 

У фракції "Батьківщина" підтримали ініціативу своїх колег.

"Самому Азарову давно наплювати на подібні ініціативи, а про таке поняття, як громадський контроль він навіть не чув! У принципі, ідея колег гарна, хоча це й не більше, ніж тролінг — втім, це теж потрібна справа для мобілізації людей",— заявив депутат від Батьківщины Юрій Стець. 

Представники Партії регіонів назвали пропозицію партії УДАР "рекламним ходом опозиції".

"Така ідея буде подобатися людям, тому що громадяни в нас завжди настроєні проти влади. Але, я вважаю, що неможливо оцінювати діяльність прем'єр-міністра по вирваних з контексту фразах і висловленнях",- сказала регіоналка Світлана Фабрикант.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News