У ПР вже не хочуть позачергової Ради і налаштовані на "виїзне" засідання

Понеділок, 10 червня 2013, 19:06

Цього тижня позачергова сесія Верховної Ради не відбудеться.

Про це заявив перший заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов у коментарі "ВВС Україна".

За його словами, на зустрічі лідерів парламентських фракцій з президентом, яка має відбутися цього тижня, обговорюватиметься питання конструктивної роботи Верховної Ради, і подальша тактика Партії регіонів залежатиме від результатів цієї зустрічі.

"Цього тижня ми робимо паузу, а у вівторок (18 червня) прийдемо на сесію… Якщо у вівторок сесія відбудеться, – значить, працюватимемо. (Якщо опозиція продовжить блокування роботи парламенту) – ми просто перейдемо до іншого приміщення і будемо змушені провести сесію без них. Всі необхідні для країни рішення будуть ухвалені", – сказав пан Чечетов.

Політик уточнив, що Партія регіонів не ініціюватиме проведення позачергової сесії парламенту навіть у разі, якщо лідери опозиційних фракцій відмовляться зустрічатися з президентом.

Як відомо, наприкінці минулого пленарного тижня представники опозиційних фракцій блокували роботу парламенту.

У свою чергу, депутати від Партії регіонів збирали підписи за проведення позачергової сесії Верховної Ради, не виключаючи, що таке засідання може відбутися поза межами сесійної зали парламенту.

У понеділок Віктор Янукович на зустрічі з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком заявив про згоду зустрітися з лідерами парламентських фракцій цього тижня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування