Частина керівництва "Регіонів" уже роз'їхалася

Вівторок, 11 червня 2013, 08:58

Значна частина керівництва Партії регіонів уже в понеділок, 10 червня, перебувала за кордоном, пише "Комерсант-Україна".

При цьому в партії ще сподіваються, що Верховна Рада запрацює наступного тижня.

"Ви ж знаєте, що готується зустріч у президента. Ми сподіваємося, що там буде знайдено компроміс, схема повернення до конструктивної роботи парламенту", - пояснив газеті перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов. 

У випадку відмови опозиції від зустрічі з головою держави також не вдасться зібрати позачергове засідання, як раніше планувала пропрезидентська сила, зазначають у ПР.

Незважаючи на вимогу лідера УДАРу Віталія Кличка провести розмову з президентом у Верховній Раді під відеокамерами, у ПР сподіваються, що він ще змінить позицію.

На думку Чечетова, аргументом може стати позиція Брюсселя, який неодноразово критикував опозицію за блокування Верховної Ради:

"Ми не чуємо радості Європи з приводу того, що парламент не може прийняти пакет евроінтеграційних законів", - сказав він. 

Як відомо, наприкінці минулого тижня Партія регіонів зібрала підписи за проведення позачергової сесії ВР, а депутатів попросили залишатися цього тижня у Києві. Однак у ПР уже відмовилися від цих планів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування