Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибак каже, що ходить в Раду не для того, щоб забирати значки депутатів

Четвер, 13 червня 2013, 18:14

Голова Верховної Ради Володимир Рибак не впевнений в тому, що буде виконувати рішення суду і позбавляти мандатів Павла Балогу та Олександра Домбровського

Про це спікер заявив в ході робочої поїздки до Криму, передає сайт "Коментарі".

"Я ще не бачив рішення суду. Я тільки знаю, що один з депутатів подав на мене до суду, що я не позбавляю цих депутатів мандатів, що не забираю посвідчення, значок, ще щось. Але знаєте, я не наймався на цю роботу, ось саме таку", - сказав Рибак.

Більше того, він не виключає, що подаватиме апеляцію.

"Чи погоджуся я з цим рішенням суду? Не можу впевнено сказати, я сумніваюся. Може апелювати буд ", - повідомив він і пообіцяв озвучити своє рішення на наступному тижні.

Як відомо, 8 лютого 2013 року Вищий адмінсуд визнав неможливим встановити результати виборів у двох округах - № 11 (Вінницька область) та № 71 (Закарпатська область), незважаючи на те, що ЦВК визнала обраними в цих округах і зареєструвала народними депутатами відповідно Олександра Домбровського і Павла Балогу, після чого вони склали присягу.

ВАСУ скасував постанови ЦВК у частині реєстрації цих народних депутатів і визнав відсутність у них статусу і повноважень народних депутатів.

Автор позову до голови Верховної Ради Рибака, колишній народний депутат, Юрій Кармазін 12 червня повідомив, що Окружний адмінсуд Києва зобов'язав спікера парламенту вилучити посвідчення та картки для голосування Балоги та Домбровського. Обидва депутати сумніваються в існуванні вказаного рішення суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...