Тимошенко написала, що довіряє Яценюку і бачить, як його б'ють

Субота, 15 червня 2013, 11:30

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко довіряє Арсенію Яценюку і виступає за призначення його главою політичної ради партії.

Про це вона написала у зверненні до делегатів об'єднавчого з'їзду ВО "Батьківщина", який прочитала зі сцени на Михайлівській площі донька Тимошенко Євгенія.

"Окремо хотіла б сказати про своє ставлення до Арсенія Яценюка. Люди перевіряються справами. Спільну справу з Арсенієм та командою "Фронту змін" ми робимо вже більше року. За цей час ми переконливо довели, що не помилилися один в одному", - заявила вона.

"Ми багато з ним пережили після 2005-го року, зробили критичну масу спільних помилок. Тепер разом ми зобов'язані спокути перед Богом і Україною свої та чужі політичні прорахунки і виконати все, що обіцяли людям на Майдані: побудувати моральну та професійну владу, яка поверне людям справедливе та успішне життя, підніме Україну на міцні ноги", - зазначила Тимошенко.

"Я довіряю Арсенію. Бачу, як йому важко. По ньому прямою наводкою б'ють і свої, і чужі. Але він уміє тримати удар, він боєць і при тому інтелектуальний, сучасний, патріотичний політик. Тобто чотири в одному", - уточнила екс-прем'єр.

"Це немало для українського політикуму, який сьогодні вироджується, маргіналізується та криміналізується. Але найголовніше, що нашу з ним спільну роботу вже високо оцінили люди. Про це свідчать результати останніх парламентських виборів", - заявила вона.

"Ми з Арсенієм - не політичні конкуренти, ми вже давно одна команда, яка має спільні, добре осмислені стратегічні цілі й волю до спільних перемог", - запевнила Тимошенко. 

"Лише цілком довіряючи Арсенію, я особисто рекомендую його на високу партійну посаду Глави політичної ради партії. Прошу делегатів з'їзду підтримати мене та Арсенія і проголосувати за його кандидатуру", - підсумувала вона.

Як відомо, 14 червня з’їзд "Фронту змін" одностайно ухвалив рішення про об’єднання з ВО "Батьківщина" шляхом ліквідації та вступу членів "Фронту змін" до ВО "Батьківщина".

Водночас на з'їзді партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко залишили головою партії та висунули єдиним кандидатом на вибори президента від ОО "Батьківщина", головою політради партії став Арсеній Яценюк, а його заступником – Сергій Соболєв. Олександра Турчинова призначили очільником центрального апарату партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...