Гриценко: Я готовий покласти мандат - але тільки разом з Яценюком

Понеділок, 17 червня 2013, 21:22

Депутат фракції "Батьківщина" Анатолій Гриценко, якого попросили скласти мандат, відмовився це зробити.

Про це він на писав на своїй Facebook-сторінці.

"Я готовий покласти мандат - але тільки разом з Яценюком!" – заявив депутат.

"Коли йшов на сьогоднішнє засідання фракції, були невеликі, але все ж сподівання, що врешті-решт фракція, заради очищення, прийме кадрові рішення - щодо "генератора тушок" і тих фронтовиків-зрадників, якими Яценюк з Мартиненком нафаршували список "Батьківщини". Помилився", - зазначив Гриценко.

"Недооцінив технологічний талант Арсенія Петровича, який вирішив переключити увагу - і очистити фракцію від Гриценка. Персональну справу обговорювали майже півтори години. Чого тільки не почув: дискредитує опозицію, зрадник, ворог, воює проти "Батьківщини" і особисто проти Юлії Тимошенко, союзник Януковича, Льовочкіна...", - розповів політик.

"Звучали пропозиції вигнати з фракції, вигнати з парламенту, приймати рішення одразу і негайно. Врешті, проголосували, аби я сам покинув фракцію і поклав депутатський мандат", - додав він.

"Перед голосуванням я чітко заявив: 1) з фракції не вийду; 2) мандат покласти можу, не проблема - але тільки разом з Яценюком! Чому з Яценюком? Тому що саме він, своїми "фронтовими тушками", своїми діями і бездіяльністю - дискредитує опозицію найбільше. Яценюк покласти мандат відмовився:)", - заявив Гриценко.

"Я вдячний тим небагатьом, хто знайшов у собі сили принаймні утриматися при голосуванні", - додав він.

"І сьогодні, після істеричного дійства, я ще раз ставлю свій підпис під кожним словом, сказаним мною за період роботи в Раді: лідерам - прямо в очі, колегам - відкрито на фракції, людям - у публічних виступах. Сумно, що ми з Вами живемо у часи, коли принципові й порядні люди дратують більше, ніж мерзотники. Але так буде не завжди...", - сказав Гриценко.

Як відомо, у понеділок фракція "Батьківщина" звернулася до Гриценка з вимогою скласти депутатський мандат.

Гриценко неодноразово виступав з критикою опозиції.

У п'ятницю, зокрема, він пояснив, що його партія "Громадянська позиція" не об'єдналася з "Батьківщиною", в тому числі, через Арсенія Яценюка.

Раніше депутат Віталій Немилостивий, який заявив про вихід з фракції "Батьківщина", сказав, що готовий подати заяву про припинення депутатських повноважень разом Арсенієм Яценюком.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...