Міліція каже, що "бої" щодо агрофірми опозиціонера переведе у зустріч

Вівторок, 18 червня 2013, 13:03

Конфлікт, який виник у селі Чаусове-2 довкола агрофірми кандидата в депутати від опозиції у 132 окрузі Аркадія Корнацького, було зупинено.

Про це повідомив керівник УМВС в Миколаївській області генерал-майор міліції Валентин Парсенюк, якого цитує "Радіо "Свобода".

Як відомо, ранком у селі Чаусове-2 (Миколаївської області) відбулася спроба силового захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких", кандидата в депутати від опозиції по 132 округу Аркадія Корнацького.

"При виїзді на місце події слідчо-оперативна група встановила, що між двома агрофірмами, які вирішували питання кому належить урожай зернових культур на вказаній землі, виникла конфліктна ситуація, під час якої були нанесені тілесні ушкодження представникам як з однієї сторони, так і з іншої", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив Парсенюк, внаслідок цього декількох громадян доправили до медичного закладу.

 
Фото з Facebook Корнацького
Фото з Facebook Корнацького


За його словами, на даний час міліція зупинила конфлікт.

"Вирішується питання щодо організації зустрічі між представниками обох фірм для врегулювання конфліктної ситуації. Міліція виключно займається охороною громадського порядку та вживає заходи щодо недопущення отримання громадянами тілесних ушкоджень та подальшого розвитку конфліктної ситуації", - сказав Парсенюк.

 



Раніше, у прес-службі Корнацького заявили, що внаслідок конфлікту постраждали п’ятеро людей.

Раніше Корнацький в інтерв`ю "Українській правді" розповів про тиск, який чиниться на нього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування