Азаров розповів французам, що Тимошенко в Україні непопулярна

Середа, 19 червня 2013, 17:15

Прем’єр Микола Азаров заявляє про малу підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю France 24.

"Її рейтинг по відношенню до президента набагато нижчий, але про це тут не кажуть.

В країні немає руху людей, які б хотіли бачити Тимошенко вільною… Якби вона була лідером опозиції, і була б ув’язненою нечесно, були б масові акції на її підтримку", - заявив Азаров.

На репліку про те, що в Україні відбуваються акції протесту в тому числі на підтримку Тимошенко, Азаров сказав:

"Якщо говорити про підтримку, то кілька десятків людей з плакатами, хіба це підтримка?"

"Але якщо говорити правду в очі, в не ї немає підтримки в країні взагалі, бо люди відчувають на собі ту велику шкоду, яку вона нанесла нашій країні, бо вони платять кожен день за квартиру, і вони розуміють, що ті високі ціни, які їм доводиться платити, обумовлені тими контрактами, які вона підписала", - зазначив Азаров.

Відповідаючи на питання про те, що ув’язнивши Тимошенко, Янукович позбавився найсильнішого опонента, Азаров сказав:

"Це повна нісенітниця. До того ж в Україні багато опозиційних партій. У нас є три лідери опозиційних партій, наприклад лідер який взяв у спадок політичну силу Тимошенко… До речі, у цих політиків рейтинг вищій, ніж у Тимошенко", - сказав Азаров.

"У нас багато опозиційних газет і журналів. Опозиціонери влаштовують постійно маніфестації, мітинги. І до речі, ніхто не розганяє їх водометами і сльозогінним газом. Всі ці мітинги проходять в мирних умовах, немає порушення закону", - зазначив він.

Крім того, він заявив, що Україна не розглядає питання, в який бік вона йтиме.

"Україна в центрі Європи, в її серці. Ми нікуди не йдемо. Ми розвиваємось, маємо національні інтереси і розвиватимемось згідно з нашими інтересами", - зазначив Азаров і додав, що це стосується активних відносин з Росією, ЄС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування