Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Макеєнко пообіцяв вибороти недосяжні підписи "виїзної" Ради до п'ятниці

Середа, 19 червня 2013, 20:40

Депутат Партії регіонів Володимир Макеєнко пообіцяв показати списки учасників виїзного засідання Верховної Ради з мокрими печатками у п'ятницю.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

На запитання журналіста "Пане Володимире, як керівник комітету з питань регламенту ви можете зініціювати оприлюднення списків цього виїзного засідання з мокрими підписами, щоб зняти питання?" він зазначив:

"Я беру на себе це  зобов'язання… і на наступну зустріч, якщо ви мене запросите, я прийду з цими списками".

На зауваження журналіста, що кореспондент каналу може підійти за ними вже в четвер, Макеєнко зазначив: "Завтра, я думаю, ми будемо працювати в робочому режимі цілий день, а в п'ятницю…".

"Підписи були. Кожен депутат розписувався. Відеозйомка велася, відеотрансляція велася… я не думаю, що там є проблема в цьому. Я думаю, що це просто технічний якийсь момент. Ніякої таємниці немає", - додав він.

Водночас "Українська правда" вже публікувала "живі підписи" депутатів з виїзного засідання. Аналіз показав, що кілька з них не відповідають підписам, які депутати ставили під їхніми деклараціями.

Як відомо, 12 квітня Вищий адмінсуд визнав правочинним "виїзне" засідання Ради 4 квітня.

Ці закони були прийняті на "виїзному засіданні" 4 квітня, коли депутати від більшості на Банковій 6-8 на зборах оголосили про засідання Верховної Ради. Спікер Володимир Рибак при цьому оголосив, що на засіданні присутні 244 депутати.

Представників опозиції, журналістів та частину лічильної комісії від опозиції на засідання також не пустили.

Апарат Верховної Ради кілька разів відмовлявся надати списки реєстрації депутатів з "живими" підписами, які брали участь у засіданні. Також встановити, хто саме і як голосував за ці закони, неможливо.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування