Катеринчук повідомляє, що нічого не продавала Княжицькому

Четвер, 20 червня 2013, 16:35

Звільнена із посади директора телеканалу ТВі Наталія Катеринчук повідомляє, що нікому не передавала свою долю у компанії, і документи про це підроблені.

Про це у четвер повідомляє екс-прес-секретар ТВі Лана Самохвалова.

Вона уточнила, що у середу колишній гендиректор Микола Княжицький листом повідомив Катеринчук, що викупив її долю в компанії "ІНФО 24", яка володіє правами на всі торгові марки ТВі.

"11 квітня 2013 року (за дванадцять днів до рейдерського захоплення каналу) уклав із нею угоду на купівлю її долі в компанії "ІНФО 24", - уточнюється у повідомленні.

Княжицький прислав листа Катеринчук про викуп долі в ТВі
Княжицький прислав листа Катеринчук про викуп долі в ТВі

"Цим листом Княжицький пропонує Катеринчук з’явитися 18 травня для державної реєстрації у зміні статутного капіталу ТОВ "ІНФО 24". Залишається невідомим, чому лист надійшов через місяць після запрошення Княжицького", - заявили у Катеринчук.

"Ніколи не укладала жодних угод із продажу з Княжицьким, які стосувалися компаній, пов’язаних із ТВі, й тим більше не передавала свою долю у компанії, яка володіла власне брендом ТВі та звернулася до правоохоронних органів із заявою про вчинення кримінального правопорушення, а також буду оскаржувати це в суді", - заявила Катеринчук.

Вона також повідомляє, що "не ставила жодних підписів, не бачила ніякої угоди, але підробка підписів на фальшивих угодах у цьому колі, так званих власників, - звичайна справа".

Як повідомлялося, 23 квітня 2013 року відбулося силове захоплення телеканалу ТВі, якому передувала підробка документів про зміну власника телеканалу Кагаловського та звільнення з посади директора каналу Наталки Катеринчук.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування