Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибаку наскаржаться на "регіоналів" за демарш на ТСК з побиття журналістів

П'ятниця, 21 червня 2013, 13:37

Опозиція вимагатиме відповідальності для депутатів, які не хочуть працювати у комітетах Верховної Ради та тимчасових слідчих комісій та апелюватиме до керівництва парламенту з цього приводу.

Про це у п`ятницю заявила нардеп від "УДАРу" Ірина Геращенко на спільному брифінгу з опозиційними колегами з ТСК щодо розслідування бійок під час мітингу 18 травня у Києві.

За її словами, більшість "вигадала хороший хід – якщо вони не хочуть щось приймати на комітеті чи ТСК, вони просто встають і йдуть. І робота є заблокованою".

"На найближчій погоджувальній раді ми поставимо питання про відповідальність депутатів, які не працюють в комісіях. Щоб вони не приймали лише ті рішення, які їх влаштовують", - додала Геращенко.

За її словами, опозиція наполягатиме на включенні до складів ТСК позафракційних депутатів.

"220 народних депутатів представляють округи і вони мають право на своє представництво. Ми будемо вимагати права включати їх до складу ТСК і тоді комісії будуть дієздатними і зможуть ухвалювати рішення", - зазначила Геращенко.

Також вона заявила, що члени ТСК щодо подій 18 травня від опозиції вимагатимуть оприлюднення попереднього звіту комісії з трибуни ВР попри те, що провладна частина членів ТСК не підписала звіт.

Як відомо, раніше кілька членів ТСК від провладних фракцій відмовилися підписувати звіт і залишили засідання з мотивацією, що попередні висновки роботи ТСК "були занадто політизованими".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування