Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Горлівці назвали вулицю на честь батька друга Юри Єнакіївського

Середа, 26 червня 2013, 11:54

У Горлівці вирішили перейменувати вулицю на честь Нагапета Саркісяна, батька близького до нардепа Юрія Іванющенкп  бізнесмена  - Армена Саркісяна.

Таке рішення про перейменування вулиці радянського революціонера Клокова було прийнято 25 червня, повідомляє сайт Gorlovka.ua.

На сесії міськради начальник управління містобудування Марина Кисельова повідомила, що з цього питання відбулися громадські слухання за участю місцевих жителів, які подавали клопотання про перейменування вулиці.

При цьому вона зазначила, що на цій вулиці стоять лише шість будинків і їх мешканці згодні понести фінансові розтрати, які виникнуть у зв'язку з перейменуванням.

Кисельова також зачитала клопотання мешканців, у якому написано, що Саркісян  зробив багато для територіальної громади, зокрема, допомагав з вирішенням питання про ремонт каналізаційної мережі, благоустроєм прибудинкових територій, а також постійно за власні кошти поліпшував дорожнє покриття на вулиці, брав активну участь у роботі селищного комітету".

За даними Gorlovka.ua, Нагапет Саркісян є батьком Армена Саркісяна, відомого в Горлівці бізнесмена, в активах у якого коктейль-хол "Зефір", ресторан "Гостинний двір", Червоноармійський машинобудівний завод.

Крім цього, він активно вкладає кошти на підтримку спортсменів, будучи віце-президентом Донецької обласної й Горлівської міської федерації боксу.

Також він розширює свої медіа-активи: до створеного на його кошти інтернет-сайту "Горлівська правда", додався ще один інтернет-ресурс - сайт міста Горлівки 06242.

Також низка інтернет ЗМІ вказує на його близькі відносини з народним депутатом Юрієм Іванющенком.

Раніше у 2011 році Зугресі, Донецької області, який адміністративно підпорядкований Харцизьку, було перейменовано вулицю на честь екс-міністра фінансів Федора Ярошенка, який народився у Харцизьку.

У серпні 2011 року Луцька міськрада перейменувала вулицю Лазо на вулицю Юлії Тимошенко, однак міський голова Луцька ветував це рішення.

Читайте також інші матеріали про перейменування вулиць на Історичній Правді

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування