Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Львів також поскаржився на Держказначейство

Середа, 26 червня 2013, 22:23

Державна казначейська служба не виконує платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міськбюджету Львова на загальну суму понад 32,2 мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба міськради з посиланням на інформацію департаменту фінансової політики.

Зокрема, понад 457 тисяч гривень казначейська служба не проплачує управлінню охорони здоров’я.

"Вже стало недоброю традицією, що ми маємо проблеми з проплатами Держказначейства. І хоча наші платіжні доручення зареєстровані, на сьогоднішній день вони не виконуються на суму близько півмільйона гривень", - заявив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

"Ці кошти призначені на поточні видатки: метрологічну повірку обладнання, протипожежні заходи, експертизу різноманітних проектів та багато іншого, тож їх затримка створює проблеми для функціонування установ", - зазначив він.

"Також нас перевіряють дуже багато державних інспекцій, і всі вони пишуть приписи. Хоча ми проходимо всі перевірки, але вони не мають юридичної сили, оскільки проплати не здійснюються. Тому, без сумніву, нас чекають певні штрафні санкції", - додав чиновник.

"Зараз літній період — сезон проведення різноманітних робіт, в тому числі і підготовка до зими: промивка систем опалення, гідравлічні випробування та інші заходи з ремонту покрівель, заміни сантехнічних мереж. Ці поточні видатки ми також не можемо повноцінно здійснювати, тому що казначейство не проплачує гроші і ми не можемо заплатити виконавцям", - заявив Зуб.

Окрім того, за його словами, також не проплачується понад 400 тисяч гривень на капітальні видатки — це кошти, які потрібно перерахувати виконавцям робіт.

"Без сумніву, це створює нам великі проблеми", - підкреслив чиновник.

Як відомо, на Держказначейство вже скаржилися Донецьк та Полтава.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...