Корнацький: готується грабунок врожаю серед білого дня

Четвер, 27 червня 2013, 14:24

Кандидат в депутати від опозиції Аркадій Корнацький заявляє, що готується новий рейдерський захват його бізнесу.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Просто зараз у бік села Кам‘яна Балка рухається колона комбайнів "Державної продовольчо-зернової корпорації", ймовірно для того, щоб почати збирати врожай озимої пшениці, яка булі посіяна агрофірмою Корнацьких минулої осені", - пише Корнацький.

"Крім цього, в Первомайську в районі цукрового заводу стоять 5 автобусів, битком набитих співробітниками міліції та бійцями спецпідрозділу "Беркут". На думку працівників агрофірми, правоохоронців зібрали аби "кинути" на людей, які вийдуть захищати врожай і намагатимуться не допустити заходу комбайнів на поля агрофірми", - уточнив він.

Корнацький заявляє, що готується новий рейдерський захват
Корнацький заявляє, що готується новий рейдерський захват

"Зараз співробітники агрофірми слідкують за пересуванням чужих комбайнів. Якщо таки буде спроба зібрати пшеницю, то можна відверто казати про по грабунок серед білого дня з боку влади під прикриттям міліції", - заявив опозиціонер.

Як відомо, 18 червня колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацький заявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких". Не обійшлося без поранень.

Корнацький також заявив, що нападом на його фірму керують особисто губернатор Круглов і генпрокурор Пшонка. Водночас у ГПУ спростували причетність глави відомства до згаданої фірми.

У свою чергу голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов стверджує, що "Агрофірма Корнацьких" зайняла землю в селі Чаусово-2 Первомайського району незаконно.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування