Турчинов: листа Тимошенко про Яценюка написали на Банковій

П'ятниця, 7 червня 2013, 11:49

Олександр Турчинов заявляє, що влада намагається зірвати об’єднавчий з’їзд "Батьківщини".

"Ми впевнено ідемо до нашого з'їзду, де буде оголошено про об'єднання в лавах "Батьківщини", ПРП і Фронту змін… Але навколо об'єднання багато спекуляцій. З'являються заяви, анонімні листи на адресу наших партійних осередків", - поскаржився Турчинов журналістам.

"Зміст всіх цих заяв цих так званих прихильників Тимошенко, ветеранів і так далі, які часто взагалі не підписуються, він дуже схожий. І пишуть їх в одному місці – на Банковій", - додав він.

Турчинов не став коментувати лист , який поширений в інтернеті, оскільки під ним немає підписів.

"Я буду нещирий, коли скажу, що об'єднання відбувається без перепон, без проблемних моментів. Не всі партії сприймають цей процес. Люди турбуються за свої посади, що прийдуть нові люди і збільшиться конкуренція", - додав він.

Турчинов також не виключив, що з’їзд партії може відбутися наступного тижня.

Як відомо, у четвер в пресі з'явився лист партійців до Юлії Тимошенко, в якому вони звинувачують Арсенія Яценюка в намаганні захопити партію та небажанні її звільнити.

Підписали лист 12 керівників обласних партійних організацій "Батьківщини" (саме ті, що нещодавно вимагали виключити з фракції кількох депутатів, що пройшли за квотою "Фронту"), приблизно третина членів політради, яка складається з шістдесяти осіб, та рядові партійці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News