Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель заявила, що їй погрожує депутат, який вже пускав у хід ніж

Четвер, 11 липня 2013, 11:25

Народний депутат від "Батьківщини" Олександра Кужель заявляє про погрози життю з боку депутата Київради Олександра Ліщенка.

Про це вона заявила під час блокування роботи Київради у четвер.

"Він нам пригрозив, що до вечора ми не доживемо. Всі знають, хто такий Ліча, як на виборах мера Києва одного з наших хлопців пирнули ножем, і я буду вдячна журналістам, якщо вони висвітлять ці погрози", - розповіла депутат.

На своїй сторінці в мережі Facebook Кужель уточнила, що Ліщенко заявив: "Ти і Ємець не доживете до вечора".

"Обіцянка супроводжувалася добірною нецензурною лайкою. Цей пан, який є членом постійної комісії з питань земельних відносин, настільки прикипів до свого "теплого" місця і так не хоче з ним розлучатися, що напав на жінок-депутатів. Від його удару відлетіла до стіни Лілія Гриневич і сильно вдарилася головою", - додала вона.

Кужель заявила про погрози з боку депутата
Кужель заявила про погрози з боку депутата
Олександр Ліщенко, депутат Київради
Олександр Ліщенко, депутат Київради

Ліщенко став депутатом на останніх виборах до Київради.

Після закінчення навчального закладу працював на Київській взуттєвій фабриці ім. Х-річчя комсомолу України, водієм Київського автотранспортного підприємства №23070, різноробочим кооперативного спортивного клубу регбістів "Електрон", зварювачем – шихтувальником МП "Кинтеко", пекарем виробничо-торгівельного підприємства "Магазин 1152".

З січня 1995 року і по сьогоднішній день - заступник директора з організаційних питань ТОВ "Ринок -1".

Громадська діяльність: член Народної партії з 2005 року.

Як відомо, нинішній склад Київради втратив свою легітимність 2 червня, оскільки в цей день закінчився 5-річний термін його повноважень. Депутати від опозиції прийшли у Київраду не дати провести засідання.

Під час сутичок під КМДА главі фракції "Батьківщина" Арсенію Яценюку розбили окуляри.

При цьому столична міліція заявила, що сутички народних депутатів, мітингувальників та правоохоронців під будівлею Київради не було і народні депутати разом зі своїми помічниками безперешкодно проходили до зали.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...