Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Прокурору з Врадіївки, якого звільнив Пшонка, дали нову посаду

Четвер, 11 липня 2013, 20:57

Колишній прокурор Врадіївського району Сергій Мочалко, якого звільнили на минулому тижні через справу про зґвалтування 29-річної дівчини, переведений на посаду рядового працівника прокуратури Кривоозерського району.

Про це повідомила керівник прес-служби Миколаївської обласної прокуратури Наталія Абрамова, передає державне агентство "Укрінформ".

"Сергій Мочалко переведений у прокуратуру Кривоозерського району на рядову посаду", - сказала Абрамова.

Вона також підтвердила, що потерпіла у "врадіївській справі" Ірина Крашкова бере активну участь у слідчих діях.

Раніше народний депутат Андрій Парубій на своїй сторінці у Facebook поширив інформацію про начебто призначення Мочалка на посаду заступника прокурора Кривоозерського району.

У середу прокуратура Миколаївської області спростувала цю інформацію.

Як відомо, Генпрокурор Віктор Пшонка звільнив прокурора Врадіївського району Миколаївської області Сергія Мочалка 2 липня за неналежне виконання своїх функціональних обов’язків у сфері забезпечення нагляду за законністю під час проведення слідства органами внутрішніх справ. 

27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази. Після штурму врадїївського управління міліції місцевими жителями, Дрижака також затримали.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування