Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура стверджує, що звільненому у Врадіївці колезі нову посаду не давали

Середа, 10 липня 2013, 18:23

Прокурора Врадіївського району Сергія Мочалка, якого звільнили на минулому тижні через справу про зґвалтування 29-річної дівчини, на нову посаду не призначали.

Про це повідомили у прокуратурі Миколаївщини, коментуючи інформацію депутата "Батьківщини" Андрія Парубія про те, що Мочалка нібито призначили на посаду заступника прокурора в Кривоозерському районі.

Як відомо, 27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Поліщук та Рябіненко затримані, а у Дрижака виявилося алібі: він на момент злочину чергував у райвідділі, про що нібито є відеодокази. Після штурму врадїївського управління міліції місцевими жителями, Дрижака також затримали.

Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва.

Дрижак є хрещеником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Голова МВС Віталій Захарченко уже відсторонив від посад начальника УМВС у Миколаївській області Валентина Парсенюка та керівника Врадіївського райвідділу міліції. Окрім того, звільнили прокурора Врадіївського району Миколаївської області Сергія Мочалка.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування