Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Громадськість прорвалася до міліції Фастова - Каплін

Вівторок, 16 липня 2013, 13:30

Представники громадськості разом з народним депутатом та журналістами прорвалися до приміщення Фастівського райвідділу міліції.

Про це заявив народний депутат від "УДАРу" Сергій Каплін, йдеться в повідомленні партії.

Він нагадав, що представники громадськості розповіли, що в приміщенні райуправління є спеціальна кімната, де відбуваються катування затриманих.

"Наразі до відділу міліції має прибути один з потерпілих, якого катували тут понад 2 роки, а також один з міліціонерів, який причетний до цих катувань", - сказав Каплін.

Народний депутат також додав, що під час акції під стінами відділу, представник громадськості затримали невідому особу, яка вела відеоспостереження за ним.

"Ця людина навіть на вимогу начальника міліції не представилася. Я написав заяву до міліції про скоєння злочину. Цю людину затримали і з’ясовують її особу", - додав Каплін.

Пізніше у прес-службі міліції київської області заявили, що "наразі відбувається конструктивний діалог між правоохоронцями та учасниками акції, де йдеться, зокрема, про недопущення неправомірних дій з боку працівників міліції".

За словами начальника міліції, подібні акції мають проходити мирно та без порушень громадського порядку.

"Міліція застерігає громадян не ставати заручниками політичних провокацій", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, у вівторок учасники пішої ходи з Врадіївки дісталися Фастова та провели там акцію протесту.

27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Жителі Врадіївки Миколаївській області 7 липня вирушили пішою ходою до Києва, де мають намір вимагати відсторонення Віталія Захарченка з посади міністра внутрішніх справ.

Учасники ходу планують 18 липня в Києві на Майдані Незалежності розпочати безстрокову акцію протесту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...