За зловживання на вертодромі в Каневі відкрили провадження

Понеділок, 22 липня 2013, 14:13

Проти службових осіб держпідприємства "Льодові арени", яке будувало гелікоптерний майданчик "Канів" в с. Пекарі Черкаської області відкрито кримінальне провадження.

Про це народного депутата від "Батьківщини" Олександра Бригинця повідомило МВС, інформує прес-служба нардепа.

Посадових осіб звинувачують у порушенні ч.1. ст.191 ККУ – у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

В ході перевірки фінансово-господарської діяльності державного підприємства "Льодові арени", здійсненої державною фінансовою інспекцією, встановлено ряд фінансових порушень, допущених службовими особами підприємства, у тому числі й під час будівництва вертодрому "Гелікоптерний майданчик Канів "Пекарі".

Тому слідчим відділом Подільського райуправління міліції Києва було внесено відомості про зазначені правопорушення до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження, яке перебуває на контролі міністерства.

Як повідомлялося, на початку червня нардеп від "Батьківщини" Микола Томенко направив звернення до генпрокурора з проханням перевірити законність фінансування будівництва та утримання вертолітного майданчика поблизу села Пекарі Черкаської області.

Як відомо, влада заявляла, що майданчик буде використовуватися туристами під час Євро-2012, але його не встигли вчасно ввести в експлуатацію. За рік цей об'єкт використовували всього близько двох десятків разів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News