Захист Тимошенко радиться з лікарями, як вирішити питання з операцією

Вівторок, 9 липня 2013, 21:23

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко проводить консультації з лікарями з берлінської клініки "Шаріте" у зв'язку із затягуванням вирішення питання про проведення їй операції.

Про це заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Ми зараз перебуваємо в консультаціях з німецькими лікарями, ми обговорюємо всі можливі варіанти", - сказав він у вівторок.

Власенко відмовився говорити про подробиці консультацій і варіанти, що обговорюються.

"Щойно ми прийдемо до зрозумілих для нас спільних рішеннь, ми вам повідомимо", - сказав він.

Власенко зазначив також, що захист поки не звертався до Євросуду з прав людини зі скаргою через те, що не забезпечується право екс-прем'єра на лікування.

За словами захисника, стан здоров'я Тимошенко не змінився. "Він не змінився. Вона не ходить. Процедури частково відновилися, тому що німецькі лікарі написали, що потрібно частково відновити", - сказав Власенко.

Як відомо, глава правління клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль підтвердив різке погіршення здоров'я екс-прем'єра й готовність надати їй відповідне лікування в Німеччині.

В понеділок Євгенія Тимошенко з посиланням на рекомендації німецьких лікарів із клініки "Шаріте" повідомила, що її мати потребує термінової операції, нині стан здоров'я Тимошенко, за її словами, критичний.

Головлікар ЦКЛ №5 Михайло Афанасьєв повідомив, що Тимошенко не згодна на проведення операції в Україні та запевнив, що стан Тимошенко стабільний.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування