"Батьківщина" закликає бойкотувати фільми з росіянином Паніним

Четвер, 22 серпня 2013, 21:52

Партія "Батьківщина" вимагає від правоохоронних органів дати належну оцінку не лише хуліганським діям російського актора Олексія Паніна, але й притягнути його до відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Панін у Криму "дозволив собі ображати та принижувати багатостраждальний кримськотатарський народ, який зазнав репресій та переслідувань з боку кривавого режиму Сталіна", обурюються в опозиції.

"Батьківщина" також вимагає від Міністерства закордонних справ України оголосити Олексія Паніна персоною нон-грата у зв’язку із тим, що ця особа публічно поставила під сумнів суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

"Особливо цинічною та шокуючою така поведінка російського актора видається напередодні 24 серпня, святкування Дня Незалежності України. Це не просто хамство – це не що інше, як плювок в обличчя усьому українському народу", - йдеться у заяві партії.

"Батьківщина" закликає усіх небайдужих громадян України "бойкотувати серіали та фільми за участю Олексія Паніна, допоки актор не принесе офіційних та щирих вибачень перед українською громадою".

Як відомо, в Алушті сталася ДТП за участю Паніна, після якої російський актор грубо розмовляв із водієм-татарином і побив його.

Правоохоронні органи України відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень українцеві росіянином Паніним.

У МЗС України заявили, що те, що дозволяють собі "представники дружнього нам російського народу" на території України, "не вкладається ні в які цивілізовані рамки".

Генеральний консул Росії в Криму В'ячеслав Святличний назвав вчинок Паніна в Криму хамським і не гідним російського актора.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування