Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов про заяви Паніна: "Крим – це невід'ємна частина України"

П'ятниця, 23 серпня 2013, 17:18

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов засудив висловлювання російського актора Олексія Паніна.

"Заява Паніна образлива й за суттю, й за змістом", - цитує його управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

"Якщо хтось забув, то слід нагадати, що Крим – це невід'ємна частина України, де діє українське законодавство, яке поширюється на всіх без винятку, у тому числі й на гостей півострова", - заявив Могильов.

"Публічний статус Паніна має багаторазово збільшувати його особисту відповідальність за висловлювання й поведінку. У тому числі за імідж Росії, яку він представляє й до якої так тепло й привітно ставляться жителі нашого півострова", - вважає кримський прем'єр.

Могильов повідомив, що в п'ятницю розмовляв із мером Євпаторії "і рекомендував йому скасувати спектакль даного артиста".

Раніше Панін потрапив у ДТП в Алушті, після якої грубо спілкувався з водієм іншого автомобіля – татарином, а також бив його.

Пізніше Панін зробив ще низку скандальних заяв про татар і те, що Крим – не Україна.

Після всього цього Панін вибачився перед татарами. Однак вони його не вибачили і вимагали припинити гастролі російського актора в Криму.

Відтак, спектакль "За двома зайцями", у якому одну з ролей мав зіграти Олексій Панін, пройде у Євпаторії без участі скандального актора – його "зняли" з вистави.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...