Тягнибок: партія вирішила, що мені потрібна така машина

Понеділок, 26 серпня 2013, 20:41

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що має право їздити на дорогому автомобілі.

Про це він заявив в інтерв'ю "Радіо "Свобода".

"Товариство, це вже є просто смішно. Я є головою політичної сили, великої політичної сили, політичної сили, яка має 37 депутатів в українському парламенті, політичної сили, яка ухвалила рішення, що голова партії повинен їздити у безпечному автомобілі, що голова партії повинен їздити в автомобілі, який дозволить йому пересуватися всією Україною", - зазначив він.
 
"Я навіть не хочу вам розказувати і порівнювати з іншими політиками, але я також не є бідна людина. Даруйте, будь ласка, але мені 45 років. Тобто Ви вважаєте, що я за 45 років, будучи більше ніж 10 років депутатом українського парламенту, і депутат має досить велику зарплату, більше того, я походжу не з бідної сім’ї, з достатньо заможної сім’ї…", - уточнив політик.
 
Тягнибок розповів, що "партія ухвалила рішення, що голова партії має мати саме такий автомобіль, такою маркою автомобіля, до речі, користується переважна більшість, у тому числі і опозиційних політиків".
 
"І тоді один з наших партійців сказав: у мене є такий автомобіль, я можу дати для користування голові партії цей автомобіль. Що є в тому незаконного? Що є в тому поганого? І от, Ігор Мірошниченко, будучи успішним підприємцем, передав мені для користування цей автомобіль. Я ним користуюся", - підсумував він.

Тягнибок їздить на позашляховику Toyota Sequoia.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News