Мельника позбавили звання "почесного громадянина Вишневого"

Четвер, 29 серпня 2013, 14:44

Депутати міста Вишневе Київської області у четвер на сесії своїм рішенням позбавили Петра Мельника звання "почесного громадянина Вишневого".

Про це пише сайт "Коцюбинське".

"Деякі депутати, щоправда, утримались, деякі не голосували. Питання ініціювала наша громадська організація спільно з деякими депутатами ради," – повідомив Віталій Плескач, голова громадської організації "Ми разом".

Торік напередодні виборів округом Мельника прокотилась хвиля визнання – ради місцевих органів самоврядування визнавали його одна за одною почесним громадянином населених пунктів.

"В селищі Коцюбинське місцева влада статус почесного громадянина кандидату в нардепи Мельнику взагалі видала авансом: спершу про те, що він таким є повідомили на дні селища, а вже потім депутати Коцюбинської селищної ради практично всі як один, проголосували заднім числом за те, що вже анонсували громаді", - пише видання.

За інформацією ЗМІ, поки у рідному для Мельника Приірпінні місцева влада не вносила в порядок денний аналогічних проектів рішень.

27 серпня Захарченко заявив, що правоохоронні органи встановили місце знаходження екс-ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника і готуються до його затримання та екстрадиції в Україну.

27 липня ректор Національного університету державної податкової служби Петро Мельник був затриманий співробітниками міліції  у власному кабінеті при отриманні хабара.

1 серпня Печерський райсуд помістив Мельника під домашній арешт, після того, як адвокати заявляли про погіршення стану його здоров'я.

7 серпня на нього одягли спеціальний браслет, який дозволяє відстежувати всі переміщення заарештованого. У ніч на 9 серпня Мельник зняв браслет і зник у невідомому напрямку.

14 серпня Мельник був оголошений в міжнародний розшук, оскільки з'явилася інформація, що в ніч на 9 серпня він втік до Білорусі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...