Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада, опозиція і єврокомісар можуть зустрітися за круглим столом

Субота, 31 серпня 2013, 19:07

Національний круглий стіл з питань євроінтеграції за участі представників влади та опозиції, а також єврокомісара з питань розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле може пройти в жовтні в Україні.

Про це повідомив радник президента, уповноважений України з питань зовнішньополітичних і інтеграційних процесів Костянтин Єлісєєв "5 каналу", передає "Інтерфакс-Україна".

"Досягнута домовленість про те, що під час візиту комісара Фюле, який буде в середині жовтня, є можливість того, що буде організований національний круглий стіл з питань євроінтеграції, в якому візьмуть участь як влада, так і опозиція", - сказав він.

Єлісєєв додав, що під час цього заходу буде можливість узгодити ті питання, по яких "поки ще складно знайти консенсус" між владою і опозицією.

Як відомо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що для виконання критеріїв, запропонованих Україні Європейським союзом для підписання угоди, потрібно створити нову організаційну структуру на кшталт круглого столу або асамблеї.

Громадські діячі, історики, експерти, активісти також заявили про ініціативу започаткування національного круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування