"Свободівці" кажуть, що закидали Симоненка яйцями

Неділя, 4 серпня 2013, 15:45

У неділю "свободівці" зірвали захід комуністів на честь річниці Карпатського рейду в Яремчі та закидали лідера КПУ Петра Симоненка яйцями.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", близько півтисячі обурених краян та свободівців Івано-Франківщини не дозволили комуністам провести відзначення 70-тиріччя рейду Сидора Ковпака.

"Завдяки злагодженим діям українців не було розгорнуто червоні прапори, а Петро Симоненко відчув на собі влучні яєчні "залпи", - йдеться в повідомленні.

"Крім того, працівники "Беркуту" спровокували сутичку, однак попри неадекватну поведінку правоохоронців, громада не дала комуністам провести мітинг і прес-конференцію. Симоненкові вдалося похапцем кинути квіти до пам’ятника – і то лише завдяки посиленій охороні", - стверджують у "Свободі".

Крім того, у партії повідомляють, що "свідомі мешканці Микуличина" заблокували виїзд представників КПУ з їхнього лісового табору, поваливши дерева.

У протистоянні комуністам брав участь нардеп від "Свободи" Руслан Марцінків.

Водночас прес-служба КПУ повідомляє, що "неонацистські покидьки під прапорами фашистської "Свободи", яка фінансується олігархічним капіталом, намагалися перешкодити патріотам України вшанувати пам’ять героїв-партизанів".

"Незважаючи на те, що свободівські нащадки нацистів оточили парк Партизанської слави машинами та спиляними деревами, комуністам і учасникам патріотичного зльоту на чолі з народним депутатом України, лідером Компартії Петром Симоненком вдалося прорвати блокаду, вшанувати героїчний подвиг радянських партизан і покласти квіти до пам’ятного знаку на місці загибелі одного з командирів партизанського з’єднання Семена Руднєва", - йдеться в повідомленні комуністів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування