Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокату "терориста" пограбували машину і вкрали матеріали справи

П'ятниця, 13 вересня 2013, 13:22

В Дніпропетровську пограбували автомобіль одного з обвинувачених у терактах Дмитра Реви.

Про це "Українській правді" повідомила сама Оксана Томчук, яка чекала приїзду міліції на місце злочину.

За її словами нічого цінного не взяли, крім папки документів по Реві.

"Про розбите скло в машині мені зранку повідомили сусіди. Нічого з цінних речей не зникло: у машині були дорогі окуляри, шкіряна візитниця, дитяче крісло, свідоцтво про народження мого сина, - нічого із цих речей не взяли. Навіть магнітолу не намагалися витягти. Все, що в першу чергу цікавить грабіжників – на місці. Проте перетрушені всі документи. Забрали лише ті з них, де стояло прізвище Реви", – розповіла Томчук.

Вона каже, що зниклі документи є важливими, але вони не становлять таємниці та стосуються виключно справи про теракти у Дніпропетровську, Запоріжжі і Харкові, адвокатської та громадської діяльності як координатора громадської ініціативи "4Reva".

"У неділю 8 вересня у мене раптом посеред мосту через Дніпро спустило колесо в автомобілі. На СТО сказали, що причиною міг бути зумисний поріз. Тоді я не надала цьому особливого значення. Сьогодні я розумію, що прорізане колесо і вторгнення в мою автівку взаємопов'язані події", - розповіла вона.

Томчук також нагадала про свою останню заяву, де звинуватила СБУ в тому, що вони ще в 2011 могли затримати Сукачова і Федоряка після вибуху в Запоріжжі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування