Азаров подарував на день народження Медведєву робочу розмову

Субота, 14 вересня 2013, 15:29

Глави урядів України та Російської Федерації обговорили актуальні питання двосторонніх відносин.

Як повідомили у cекретаріату Кабінету міністрів, 14 вересня між прем‘єр-міністром Миколою Азаровим та головою уряду Російської Федерації Дмитра Медведєва відбулася телефонна розмова.

"Микола Азаров привітав Дмитра Медведєва з днем народження, висловив йому найкращі побажання", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим російські ЗМІ повідомляють, що  свій день 48-річний іменинник розпочав із публікації фотографій у Twitter, де поділився кадрами осені, пише "Укрінформ".

Раніше сам Медведєв зізнавався, що вважає за краще святкувати такі дати в тісному колі найближчих людей. Минулий день народження Медведєв святкував також у колі сім'ї, проте зустрівся в неформальній обстановці і з колегами, у тому числі з президентом Володимиром Путіним.

З нагоди дня народження прем'єр-міністра ЗМІ підбірку із найкращих цитат російського політика у святковому огляді.

"Моя не репліка вже, а вирок. Репліки у вас, а усе, що я говорю, — в граніті відливається". (На засіданні комісії з модернізації і технологічного розвитку економіки, грудень 2009 р.).

"Ми займаємося політикою не для того, щоб зігрітися". (Прес-конференція в "Сколково", травень 2011 р.)

"У нас внаслідок нехлюйства, я б навіть сказав — роздовбайства, яке перетворилося вже на національну загрозу, відбувається величезна кількість надзвичайних ситуацій — і на дорогах, і в пожежах люди гинуть. Останній випадок, який стався в Пермі, — за гранню добра і зла". (Зустріч з генпрокурором Юрієм Чайкою, грудень 2009 р.)

"Коли я ще був нормальною, звичайною людиною, на початку 90-х років я їздив в ЄБРР для того, щоб домовлятися про фінансування одного з великих проектів для Санкт-Петербурга". (Виступ в штаб-квартирі Об'єднання підприємців Франції, березень 2010 р.)

"Уряд не можна трясти, як грушу". (Інтерв'ю, вересень 2011 р.)

"СОТ - це не морквина, це набір досить складних обов'язків, які на нас покладаються, і вже якщо ми їх на себе приймаємо, нехай це зроблять по-людськи, а не лякають нас тим, що ми самі щось приймемо на себе додатково". (Зустріч з представниками російського бізнесу, вересень 2008 р.)

"Взагалі "Медвед" - це популярний інтернет-персонаж, і неможливо ігнорувати потреби вивчення олбанської мови". (Прес-конференція, березень 2007 р.)

"Я завжди говорив, що президент має право відступити від власного Указу у тому випадку, коли вважає це правильним". (Інтерв'ю представникам російських ЗМІ, квітень 2012 р.)

"Ненормативна лексика - це частина нашої культури, і ми її використовуємо іноді. Тихо". (Форум європейських і азіатських медіа, грудень 2009 р.)

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування