Єфремов каже, що не знає, яка "Сім'я" монополізувала політраду "Регіонів"

Четвер, 19 вересня 2013, 12:38

Андрій Клюєв та Борис Колесніков були обрані заступниками глави Партії регіонів відповідно до програмних документів партії.

Про це повідомив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Відповідаючи на запитання, чи не введені члени "сім'ї" в керівництво партії для підготовки до президентських виборів в 2015 році, він сказав: "Я не знаю, кого ви називаєте членами президентської родини".

"Вчора було зроблено дві зміни. До складу заступників керівника партії повернулися назад члени нашої партії, а не хтось інший, які вже з моменту існування нашої партії працюють. Це Андрій Петрович Клюєв і Борис Вікторович Колесніков", - сказав політик.

"Якщо хтось мені скаже, що це не члени нашої партії, ну ви знаєте, я в це не повірю. Якщо хтось мені скаже, що це для нас нові люди, то я теж не повірю. Ми просто переформатували свою політичну роботу і прийняли відповідне рішення вчора на політраді", - уточнив він.

Єфремов зазначив, що "традиційно в політраду включаються всі депутати, які входять у фракцію, і потім з часом депутати, як правило, отримують партійність (вони пишуть заяви), і у нас члени уряду, яких ми рекомендуємо".

"Ми діємо в рамках своїх програмних документів, які затверджені у нас на партійному з'їзді", - підсумував він.

Раніше повідомлялося, що Андрій Клюєв та Борис Колесніков обрані заступниками голови Партії регіонів.

Всього були обрані 9 нових членів політради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування