Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель – екс-дружині Власенка: Тепер опонентом вам буду я

Четвер, 19 вересня 2013, 13:44

Фракція "Батьківщина" вимагає від влади припинити тиск на захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

Про це заявила народний депутат Олександра Кужель на брифінгу в четвер, повідомляє прес-служба партії.

"Янукович через підконтрольні суди використовує екс-дружину Власенка як інструмент боротьби з ним", - заявила вона.

"Все це робиться для того, щоб Власенко не міг представляти інтереси Тимошенко в Європейському суді", - наголосила Кужель.

За її словами, у зв’язку з цим фракція "Батьківщина" підготувала звернення до керівників місії Європарламенту Пета Кокса та Олександра Кваснєвського з проханням втрутитися в процес розправи над захисником лідера опозиції Сергієм Власенком.

"Сьогодні політична розправа з Сергієм Власенком набула нової сили. Знову, через залежний суд, йому нарахували фантастичні неіснуючі борги перед колишньою дружиною, з якою він розлучився п’ять років тому і з якою у нього була затверджена судом та підписана дружиною мирова угода", - йдеться у документі.

"Мета Віктора Януковича – помститися захиснику Юлії Тимошенко, не тільки забравши у нього всю власність, а ще й кинувши його за грати за невиконання судового рішення", - переконані у "Батьківщині".

"Сергій Власенко знаходиться в одному кроці від в’язниці, і які б інструменти не використовувала влада проти опозиціонера – колишніх дружин, надумані збитки або неіснуючі перевищення посадових повноважень – це є політичні розправи і це очевидне кожному", - заявила Кужель.

За її словами, Власенко щомісяця сплачує Окунській аліменти у розмірі 10 тисяч гривень, "і це при тому, що вже 5 років із нею не живе".

"Через ЗМІ я хочу передати: пані Окунська, тепер по всім питанням опонентом вам буду я, жінка, і буду відкрито і чесно говорити, як вас використовують в боротьбі з колишнім чоловіком. Ми не дамо вам гнобити свого колегу!", - заявила Кужель.

Вона також вимагає від Віктора Януковича припинити тиск на Сергія Власенка.

"Він був, є і буде захисником Тимошенко, і вся команда стоятиме на його захисті", - запевнила депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування