Яценюк вже не може дочекатися вівторка, щоб побачити Януковича в Раді

Понеділок, 2 вересня 2013, 18:31

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк очікує, що президент Віктор Янукович прийде до Верховної Ради вже у вівторок, 3 вересня.

Про це опозиціонер заявив журналістам у понеділок, після завершення зустрічі з представниками спостережної місії Європарламенту Петом Коксом і Александром Квасневським.

"Ми очікуємо президента у Верховній Раді завтра. Ми готові слухати Віктора Януковича, і сподіваюся, що це буде не пуста розмова, а доповідь, яка достойна високого статусу президента України", - сказав Яценюк.


Він нагадав, що під час останньої зустрічі домовився з Януковичем, що він прийде до парламенту: "І ми можемо чітко заявити, що очікуємо президента у Верховній Раді України завтра".

Янукович також підкреслив, що опозиція очікує президента "з чіткими відповідями на питання, чи рухається Україна в ЄС, як швидко вона буде туди рухатися, коли будуть ухвалені закони і в який спосіб буде вирішено питання політичних переслідувань".

Як відомо, спікер парламенту Володимир Рибак повідомив, що Янукович "готовий (виступити), але депутати повинні зробити все, щоб він міг виступити" у вівторок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування